Tropica Akvarie planter

billige akvarie planter

Vi har det hele hos AmaZoonia.dk


Stort udvalg af akvarie planter

Her hos AmaZoonia finder du et stort udvalg af akvarieplanter og planteplejetilbehør fra Tropica, som er kendt for den gode kvalitet. Akvarieplanter fra Tropica er ikke kun smukke, de er også sunde og meget hårdføre, og så kommer de i et væld af arter, så du kan sammensætte til det miljø, du ønsker. Her hos os finder du også et stort udvalg af Tropica-tilbehør til dit akvarie – sørg med andre ord for, at dine planter og fisk kan have de absolut bedste betingelser for at trives i vandet.

 

Tropica 1-2 Grow!

Tropica 1-2-Grow! er helt unge planter leveret direkte fra Tropica`s laboratorium. Planterne er fri for snegle, alger og pesticider og derfor helt ufarlige for følsomme rejer og fisk. Sortimentet byder på helt specielle planter! Succes med dit akvarium afhænger i høj grad af det rigtige plantevalg.Med et 1-2-Grow! bæger køber du et utal af planter, som kan deles i små portioner og dække et større område. Planterne er kompakte fra start, så du vil opleve en tæt og flot vækst, hvis du giver dem den rigtige gødning og CO2 fra starten! Den rigtige gødning fra Tropica finder du selvfølgelig også her på siden.

Sortimentet er perfekt til små og mellemstore akvarier, og din tålmodighed vil lønne sig med tiden... Sortimentet byder på flere mosser og specialiteter som Rotala macrandra, Rotala 'Bonsai' samt minivarianter af traditionelle sorter som Alternanthera og Eleocharis.

Stort udvalg

Uanset om du er hobby akvarist, eller proffesionel aquascaper vil du altid kunne finde et bredt udvalg af 1-2-Grow planter fra det  danske akvarium plante gartneri Tropica, her på siden.

Vi for ugentlige leveringer så det er altid friske planter, lige fra Tropica`s gartneri du kan bestiller her på siden.

Du er selvfølgelig også altid velkommen til og kigge forbi i butikken for råd og vejledning.

 

Tropica planter og tilbehør

Planter i dit akvarie er ikke kun med til at dekorere, de hjælper også med at sikre et optimalt akvariemiljø for dine fisk, hvilket er vigtigt, hvis de skal trives og leve i mange år. Tropicas planter kommer i mange arter, former og farver. De har hver deres forskellige karakteristika og tilføjer forskellige ting til dit akvarie og dine fisk. Du kan med fordel lave lidt research, læse om hver plante her hos os og finde ud af, hvilke akvarieplanter der passer til den type fisk, du har i dit akvarie. Her kan du blandt andet læse om planternes individuelle karakteristika, oprindelse, størrelse og vækstbetingelser.  

Stort udvalg af akvarie planter

Tropica har de fleste typer planter, så du vil finde det, du har brug for lige her hos Amazoonia. Ligesom blomster i vindueskarmen så skal planterne i dit akvarie også passes godt for at have gode betingelser for at overleve. Vi sælger et udvalg af Tropica planteplejetilbehør, der kan fremme de gode vækstbetingelser.