Akvarie planter og gødning

Det rigtige valg af akvarie planter og gødning.

Vi ved det, og deler gerne ud af vores viden og erfaring.

 

 


Kvalitets akvarieplanter og gødning.

Her hos AmaZoonia, går vi som du måske allerede har opdaget meget op i planteakvarier med masser af  akvarieplanter i.

Derfor kan du være 100% sikker på alle akvarie gødningsprodukter og akvarieplanter er gennemtestede og i den højeste kvalitet.

Vores mange års erfaring har vist os, at når det kommer til akvarie produkter til det tilplantede akvarie, for man det bedste resultat med disse produkter.

Akvarieplanter bidrager til et sundt vandmiljø

Er der noget flottere end et vel beplantet akvarium fyldt med akvarieplanter i smukke og flotte farver? Akvarieplanterne er udover at være smukke, også skabt tilat bidrage til et sund vandmiljø, og sørger for at fisken har steder og søge skjul og derved føle sig trygge.

Et akvarium uden akvarieplanter

Akvariefisk i et tomt akvarie vil savne naturlige skjulesteder, akvarieplanter og akvariedekorationer er med til og sørge for at dine akvariefisk ikke føler sig stresset, og for dårligt trivsel. Akvariefisk kan have meget forskellige behov, sæt dig derfor altid grundigt ind i dine akvariefisk behov inden du køber dem med hjem fra din favorit akvariebutik

Hos AmaZoonia.dk kan du finde råd og vejledning om det meste indenfor akvariehobbyen.

Brug akvarieplanter i forskellige størrelser.

Kombiner de forskellige typer af akvarieplanter, så opnår forskellige niveauer af planter i dit akvarium. På den måde kan du skabe gode og naturlige skjulesteder for dine akvariefisk.

Lim akvarie mos på trærødder. 

Du kan nemt lime akvarieplanter som mos eller Anubias fast på trærødder, det kan have et rigtig flot og naturlig effekt, hvis det gøres rigtig. Hos AmaZoonia har vi lim til akvarieplanter i forskellige typer og størrelser.

Akvarie soil - Bundlaget i dit akvarium

Dit akvarie bundlag kan enten bestå af akvarie grus eller akvarie soil.

Akvarie grus er et dødt matriale uden næring til dine akvarieplanter og du bør derfor lægge et lag Akvarie substrat fra Tropica nedunder gruset.Dette sikre at dine akvarieplanter har næring til rådighed ved deres rødder.

Uden næring til dine akvarieplanter vil de langsomt gå til, og du vil opleve alge problemer i dit akvarium.

Soil - Jord i akvariet

Soil er et produkt der helt erstatter, det almindelige kendte akvariegrus i et akvarium hvor man vil have en frodig plantevækst. Akvarie soil er prop fyld med næring til dine akvarieplanter, det bidrager også med en sænkning af PH i akvariet. Har du endnu ikke prøvet at opsætte et planteakvarium med soil som bundlag, har du absolut noget og se frem til.

Akvarie planter

Akvarieplanter er planter kan bidrage til et sundt akvarium miljø og give fiskene et sted at gemme sig og lege. Der findes mange forskellige akvarieplanter, der kan bruges i et akvarium, og det er en god idé at vælge planter, der passer til akvariet og fiskene, der lever i det. Nogle planter kræver mere lys og CO2 end andre, og det er vigtigt at vælge planter, der kan trives i det akvarium, man har. Det kan også være en god idé at konsultere en ekspert, inden man køber planter til sit akvarium.

Du er velkommen til og kontakte os på 93949569

Vi står klar med et par gode råd.