Akvarier

Akvarier for enhver smag hos Amazoonia.dk


Stort udvalg af akvarier

Hvad enten du er til åbne akvarier i optisk hvid glas, eller til mere traditionelle akvarier med lukket top, har vi hos AmaZoonia.dk et stort udvalg både på lager i butikken, men selvfølgelig også som bestillings vare.

Vi er stolte forhandlere af ADA ( Aqua Design Amano ) hvis akvarier i optisk hvidt glas og det minimalistiske silicone arbejde, nok er det ypperste du kan få inden for åbne akvarier. 

ADA aquascape - akvarium

Er du Aquascaper, kender du helt sikkert til Takashi Amano, den legendariske grundlægger af Aqua Design Amano. 

Vi har et nært og tæt samarbejde med  Tyske Oase, hvis akvarier i det stilrene design og høje kvalitet, bare er i en klasse for sig.  Om du er til deres Oase HighLine serie, med den lukkede top, eller deres Oase ScaperLine serie af åbne akvarier, går du ikke på kompromis med kvaliteten eller designet.

Oase scaperline 90 grå

Går efter du åbne akvarier i optisk hvid glas, til en overkommelig pris, skal du prøve og kigge på de åbne akvarier fra OptiWhite.

Opti white akvarium - optisk hvidt glas

De er det billige alternativ til de mere kende brands inden for  fuld glas akvarier bygget i optisk hvidt glas. Den lave pris, er muligt fordi at der typisk anvendes lidt tyndere glas og en silicone fugning, hvis finish, uden og være ringe, bare ikke stå mål med kvaliteten fra de andre brands, som ADA, UNS, Strideways og OASE

Et rigtig godt køb til prisen!

 

Akvarier for enhver smag.

Leder du efter et nyt glas akvarie, som kan fuldende indretningen i dit hjem? Så er du kommet til det rette sted. Hos Amazoonia.dk bestræber vi os på at have et bredt udvalg af forskellige akvarier i glas, som både er klassiske akvarier og Aquascaper. Vi har akvarier i flere forskellige størrelser, da vi ved, det kan variere meget fra hjem til hjem, hvor stort et akvarie der er plads til. I vores sortiment finder du blandt andet akvarier fra ADA (Aqua Design Amano), som har fokus på æstetik, kvalitet og naturlighed. Har du brug for råd og vejledning, så er vi hos Amazoonia.dk klar til at guide dig.

Glas akvarie – kun fantasien sætter grænser

Der er noget unikt over et helt tomt glas akvarie. Mulighederne er åbne, og det er helt op til dig at indrette akvariet med de planter og fisk, der giver mening for dig og dine præferencer. Desuden giver et tomt akvarie dig også mulighed for at træffe nogle sunde valg for de fremtidige beboere i akvariet. Alt fra hardcape og akvarie planter er op til dig. Du skal vælge akvarie filter og også led lys til akvariet skal du tage stilling til.

 

Det kan godt være en stor mundfuld at skulle starte helt fra bunden, hos amazoonia kan du være sikker på en god og kyndig vejledning,  kontakt os gerne på 93949569

Du kan også hente meget inspiration på vores Youtube kanal her.

Oase highline akvarium