CO2 til plante akvarie.


CO2 anlæg til dit aquascape og plante akvarie!

 

Hvis du ønsker et akvarie med masser af planter og god plantevækst, kommer du ikke uden om, at tilslutte et CO2 system til dit akvarie. Hos AmaZoonia har du adskillige muligheder for at købe Co2 anlæg  til dit akvarie – vi har komplette CO2 sæt med alt, hvad du behøver, heriblandt CO2 regulatorer, CO2 diffusere, CO2 slanger og Co2 flasker.

Du tilvælger nemt den rigtige størrelse CO2 flaske og en passende diffuser under produktet.

Du kan udvælge det rigtige sæt, ved og gå til kategorien som passer til dit akvariums størrelse, der finder du komplette CO2 sæt for ethvert behov.

Er du det mindste i tvivl, så ring for en proffesionel vejledning.

Vi står klar til og hjælpe dig til DIT rigtige valg af CO2 sæt til akvariet.

93949569.

Men vi sælger selvfølgelig også flasker med CO2 for sig, og tilbyder ombytning af disse, når du er løbet tør.

Du kan gå på opdagelse i vores store udvalg af CO2 til akvarie for at finde lige det, du har brug for.  

 

Er du usikker på hvilke CO2 anlæg du skal vælge! 

 

AmaZoonia - er drevet af passionerede Aquascapere der står parat til at vejlede dig om valget af dit CO2 anlæg.

93949569

 

CO2 akvarie regulator  

 CO2 anlæg akvarie!

Her på AmaZoonia.dk har vi altid alt hvad du skal bruge til at starte nyt akvarie op, og til at vedligeholde dit nuværende.

Det gælder især her i kategorien, hvor du kan se og købe professionelt CO2 udstyr og anlæg til akvarie brug.

Alle vores CO2 anlæg, CO2 systemer og CO2 produkter er nøje udvalgt og testet, før vi indfører dette i vores sortiment.

Vi er passionede erfarne Aquascapere, så vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores CO2 udstyr.

Om du er erfaren eller nybegynder inden for plante akvarier, har vi et CO2 anlæg der opfylder netop dit behov.

CO2 i akvariet

Hvis du tilsætter den rigtige mængde CO2 til dit akvarium og derved holder kulstof niveauet på det rigtige niveau i akvariet, så hjælper du planterne til de optimale betingelser for at vokse og gro. Dine akvarie planter, for den CO2 tilsætning de skal bruge, til at lave fotosyntese, sunde planter er et vigtigt skridt i retningen af et sundt akvariemiljø, uden alger og med sunde akvariefisk.
Vi tilbyder lige nu flere komplette CO2 anlæg fra både CO2 Art og CO2 Expert, du vælger nemt den rigtige CO2 diffuser fra Twinstar i drop down menuen. Der kan du også nemt tilføje til din fortrukne CO2 flaske størrelse ,hvis du ønsker det.

Er du i tvivl om hvilken CO2 anlæg der egner sig bedst, så ret meget gerne henvendelse.

Vi er altid klar med gode uforpligtende råd  på telefon 93949569


HUSK!
Vi  ombytter gerne dine tomme CO2 flasker.

Kvalitets CO2 regulator til akvarium

CO2 Expert er produkter der er lavet i en overlegen kvalitet, bygget til og kunne tilfredsstille selv den mest krævende akvarist.  12v magnetventil er selvfølgelig standart på alle regulatorer fra CO2 expert og de kan alle nemt fin justeres for en nem, pålidelig og sikker CO2 tilførsel i dit akvarium.

Der kræves en CO2 regulator for at "regulere" det høje tryk fra CO2 flasken til et lavere brugbart og sikkert tryk til brug i akvariet. Vores udvalg af regulatorer fra CO2 Expert er designet til brug i akvarier og er meget sikre og nemme at installere og bruge.

Den rigtige CO2 tilsætning!

CO2 regulatoren inkluderet i alle vores akvarie CO2-sæt fra CO2 Expert har en integreret 12v magnetventil, der nemt tilsluttes et tænd/sluk ur for at regulere CO2 tilsætningen i dit akvarie, når lyset i dit akvarium er slukket. Da planterne kun forbruger CO2 når der er lys, er der stor CO2 besparelse ved at slukke for CO2 tilføjelsen når lyset over dit akvarie er slukket. Vi anbefaler hos AmaZoonia.dk at du tænder for CO2 tilsætning i dit akvarium 1-2 timer før lyset bliver tændt, over akvariet. På den måde sikre du dig at der er rigeligt med CO2 til rådighed for dine akvarie planter til brug for fotosyntese, når de “vågner”. Du kan med fordel slukke for CO2 tilsætningen 1 time før lyset slukker. På den måde vil dine akvarie planter forbruge det sidste CO2 der er opløst i dit akvarie, og du vil have mindst muligt spild.

Vælg den rigtige CO2 Diffuser.

CO2-diffusoren er den del der i sidste ende opløser din CO2 tilsætning i akvarie. En CO2 diffuser udsender meget små bobler af kuldioxid, jo mindre boblerne er jo bedre, hvilke resultere i den bedste opløsning i akvarie vandet, så den er nemt tilgængeligt for dine akvarieplanter.

Vi har et bredt udvalg af kvalitets CO2 diffusere, til akvarie brug i vores udvalg hos AmaZoonia.dk. Vi anbefaler CO2  diffuserne fra Twinstar, som den bedste CO2 diffuser i vores sortiment

 Den korrekte CO2 tilsætning.

Du kan nemt kontrollere den korrekte tilsætning af CO2 i dit akvarie, ved og tilkøbe et Drop checker kit her på siden.

Det består af en lille glas klokke hvor du tilsætter lidt af den medfølgende væske. Et farve skifte, viser om du tilsætte den korrekte mængde CO2 i dit akvarie.

  1. Gul betyder for meget CO2
  2. Blå betyder lav CO2
  3. Grøn betyder CO2 er korrekt. 

Vælg altid den rigtige CO2 slange.

For at tilslutte dine forskellige CO2 dele skal du altid anvende den korrekte CO2 slange. Vi fraråder at du bruger den samme slags som anvendes til lufte pumper af PVC eller silikone. Den tager nemt skade af CO2 påvirkningen og kan blive porøs og knække, hvilke kan ende med et tømt akvarie og vand på gulvet!

Vi ser desværre mange sæt der bliver solgt også i Danmark, hvor der ikke medfølger den korrekte CO2 resistente slange.

Hos Amazoonia medfølger der selvfølgelig altid kun CO2 resistens slange når du køber et CO2 anlæg. 

 

Det bedste CO2 udstyr til akvarie.

Jeg har igennem rigtig mange år søgt og testet rigtig mange CO2 regulatorer og CO2 relaterede akvarie produkter. Jeg har rejst rundt i hele verden over Kina og Japan til Portugal og Ungarn for at finde de helt rigtige produkter, i den rigtige kvalitet. Det har været en spændende rejse, drevet af min passion for aquascaping og plantede akvarier. Jeg kan garantere dig som kunde at det kun er de bedste CO2 produkter af højeste kvalitet du finder her på siden.

Jeg bruger dem selv.

 

Thomas Oreskov

Indehaver af Amazoonia.dk

Se vores udvalg af komplette CO2 sæt her.