LUMAX LED lys fra Akvastabil

Lumax led belysning til akvarie fra Akvastabil- UDGÅR!

LUMAX UDGÅR af sortiment da Chihiros og Twinstar er et bedre valgt

Se udvalget af de nyde led lamper her 

specielt udviklet til brug sammen med MOVE og FUSION akvarierne.

 

 


Lumax LED-belysning er specielt udviklet til brug sammen med MOVE og FUSION akvarierne af Akvastabil.

Et langt bedre valg af lys til Akvastabil kan du se her.

Gennemtænkt design

Det slanke design gør det enkelt og let at placere Lumax led armaturerne under Move og Fusion akvarierne fra Akvastbil. 

Ved et stort lysbehov, til F.eks. et plante akvarie, kan du med stor fordel lægge flere armaturer ved siden af  hinanden.

Lumax led kan leveres i 5 forskellige farve kombinationer, så du nemt kan vælge en sammensætning der svarer til DIT behov.

Er du i tvivl er du meget velkommen til og kontakte os direkte i butikken på 48794517 for vejledning.

Eller endnu bedre, kom på besøg for vejledning til dit nye Led akvarie lys i butikken.

100% vandtæt

LUMAX er 100% vandtæt da alle dioder og elektriske forbindelser er beskyttet af et fint lag ultraklar silikone. Den klare plastplade der dækker for dioderne er ikke tæt, men yder blot en ekstra beskyttelse mod vandsprøjt, og gør det lettere at holde armaturet rent.

LUMAX LED-ARMATURER – VARIANTER OG LÆNGDER

LUMAX leveres i 3 længder og i 5 forskellige farvevarianter: PLANT, SUN, HVID, HVID/BLÅ og ren BLÅ. Længderne er tilpasset MOVE-, FUSION- og ELEMENT-akvarierne, men kan anvendes som akvarie led belysning over de fleste akvarier.

HVID 6500K · Ra80 · 135 lumen/W

Dette er Lumax seriens kraftigste model. Med et lysudbytte på 135 lumen/Watt giver denne model et særdeles kraftigt lys til gavn for de fleste planter.

Det er Amazoonias favorit og til hver en tid den model fra Lumax akvarie led belysning serien vi anbefaler, som belysning over akvarier med fokus på akvarie planter.

Plant fra Lumax er efter vores overbevisning ikke kraftig nok til de mere krævende akvarie planter, men kan anvendes fint til akvarie planter uden det store lys behov, som f.eks akvarie planter fra familierne Anubias og Cryptocoryne.

SUN 5500K · Ra93 · 105 lumen/W

Lumax SUN-model har, som navnet antyder, en farvetemperatur som nærmer sig solens på ca. 5500 Kelvin, også kaldet dagslys.

 Med en Ra-værdi på 93 er SUN fænomenal til at gengive farver naturligt og korrekt. Spektrumanalysen viser en jævn farvefordeling gennem hele lysspektret, og i modsætning til ”normale” hvide LED-lamper er SUNs farvegengivelse i det røde område meget høj. Du kan med fordel anvende SUN sammen med de andre varianter for at øge den generelle lysmængde og lyskvalitet i akvariet.

PLANT · 6900K · 90 lumen/W

Den specielle PLANT-variant har dioder i hvid, rød, blå samt en specielt udviklet varm hvid diode, der sikrer en meget høj farveægthed og masser af lys i det røde spektrum. Denne farvesammensætning fremmer planternes fotosyntese og vækst og fremhæver fiskenes røde og blå farver. Den reducerede mængde af gul og orange fjerner ligeledes oplevelsen af “gult vand” i akvariet, hvilket giver et friskt og rent udtryk. Er rigtig god at anvende til akvarie planter, der trives uden kraftig belysning, som Cryptocoryner og Anubias mf.

HVID/BLÅ 13000K · 95 lumen/W

Denne lampe har 2/3 hvide og 1/3 blå dioder, dette giver en dekorativ belysning til især Malawiakvarier og ved biotoper, hvor et frisk og køligt lys er ønskeligt. 

Den kan også anvendes til saltvandsakvarier.

Tilbehør til Lumax akvarie led 

 

LUMAX LED-controller

LUMAX LED-controlleren giver dig mulighed for at tilpasse lysmængden, lave solopgang og -nedgang, imitere dagslysets vekslende styrke via sky-funktionen og ikke mindst at skabe en dæmpet belysning , der simulerer måneskin i dit akvarie om natten. Denne gør at Lumax Led Controller er et meget populært tilkøb til Led belysning over akvarier.

Y-splitterkabel til Lumax

Med Y-splitterkablet kan du forbinde flere LUMAX-armaturer til den samme

strømforsyning. Husk altid at tilkoble den rigtig strømforsyning

Strømforsyning til Lumax

Lumax kraftfulde strømforsyninger kan klare flere lumax led armaturer ad gangen.

 Vær derfor altid opmærksom  på at købe den rigtige størrelse fra start. Køb gerne en kraftigere model, hvor du nemt har mulighed for at udbygge din belysning med en ekstra Led skinne, hvis behovet opstår, så du kan få dit strømbehov opfyldt i én og samme strømforsyning.  

Forlængerkabel Lumax

Med dette kabel kan du forlænge ledningen fra LUMAX-lampen med 1,5 meter. På grund af spændingsfaldet i længere kabler anbefaler vi ikke, at du bruger mere end ét forlængerkabel til hver lampe. 

Monteringsbeslag til Lumax

Sæt med 2 aluminiumsklips med spor, der passer i Effect-Line. Med dette sæt kan du let montere LUMAX-lampen direkte op i låget på dit ældre akvastabil Effect-Line armatur.

Lumax beslag led akvarium
Lumax beslag - Akvarium led

Monteringsbeslag

Sæt med 2 aluminiumsklips med skruehuller. Disse klips muliggør en let fastgørelse af LUMAX-lampen med skruer under en plade.

Monteringsbeslag

Sæt med 2 aluminiumsklips og 2 stålwirer. Med dette sæt kan du let hænge din LUMAX-lampe ned fra loftet.

PLANT & SUN

Den specielle "PLANT" har dioder i forskellige farver: hvid, rød, blå samt en specielt udviklet varm hvid diode, der sikrer en meget høj farveægthed og masser af lys i det røde spektrum.
”SUN” er den nyeste model. Den har, som navnet antyder, en farvetemperatur som solens, nemlig ca. 5500 Kelvin. Den har også næsten den samme farvegengivelsesevne. Med en Ra-værdi på 93 er ”SUN” ifølge producenten, fænomenal til at gengive farver korrekt.