Foder til akvarie fisk

Fiske foder til akvarie fisk

Tilbyd altid dine akvarie fisk kvalitets foder, så sikre du et sundere liv og akvarie miljø


Fiskefoder til akvariefisk hos AmaZoonia

Det rigtige fiskefoder er afgørende for dine akvariefisks sundhed, og meget vigtig for at opretholde et sund akvarie miljø. Valget af det rigtige fiskefoder har derfor stor betydning for dine akvaries fisk. Hos AmaZoonia forhandler vi forskellige kvalitetsmærker, herunder Tetra, OASE, og Atisons. De er alle kvalitets producenter, der laver fiskefoder til næsten alle typer akvariefisk, så du kan sikre, at dine fisk trives så godt som muligt og får de næringsstoffer, de har brug for.

Fiskefoder i forskellige former

Vores udvalg af fiskefoder kommer i mange forskellige former, herunder flager, barer eller pellets samt praktiske weekend- og ferievarianter, der kan strække sig over flere dage.

Fiske foder til sugemaller og bundfisk.

Sugemaller og andre bundlevende akvariefisk foretrækker et foder, der synker til bunden hurtig. Det kan enten være “vegetar” baseret eller lavet med kød som primær protein kilde.

Begge dele finder du selvfølgelig her på siden.

Foder til rejer og krebs i akvarie

Rejer og krebs foretrækker mindre piller der hurtigt synker til bunden før akvariet andre beboer for fat i dette.

Vi har selvfølgelig et udvalg af foder til både rejer og kreds hos AmaZoonia.

Ferie foder til akvariefisk

Med feriefoder til dine akvariefisk kan du nemt sikre, at dine fisk får den rigtige mængde mad, selvom du er på ferie.

Billigt fiske foder til akvariefisk.

Vi sælger udelukkende premium fiskefoder til fornuftige priser,  kun fra anerkendte kvalitetsproducenter, så du er sikker på at få markedets bedste fiskefoder til dine prydfisk.

Billigt fiske foder er ofte af tvivlsom og ringe kvalitet der, der forurener og stopper akvariefilterne hurtigt til. Dine akvariefisk risikere at mistrives. Vælg derfor altid foder til dine akvarie fisk af høj kvalitet fra anerkendte producenter.

Dine akvarie fisk vil kvittere med flottere farver og udvikle sig lang mere naturlig.