TROPICA

 

AKVARIE PLANTER.

 

Her hos Co2shoppen sælger vi et stort udvalg af akvarieplanter – så du finder med sikkerhed akvarieplanter, som både du og dine fisk vil synes godt om. Vi har blandt andet et stort udvalg af akvarieplanter fra danske Tropica, som er kendt for deres gode kvalitet af planter til akvarier. Der findes et hav af planter til dit akvarium, og vi har her på siden et stort udvalg, både når det kommer til form og farver, så du kan få lige præcis det udtryk i dit akvarie, som du ønsker. Akvarieplanter har også forskellige pasningskrav, så der er noget til nybegynderne og dem med erfarne, grønne fingre. Se beskrivelsen for pasning af hver enkelt akvarieplante, for yderligere information.

CO2 - det er ikke luft eller noget flydende i en flaske
For at planterne kan lave fotosyntese skal de have lys og CO2. Alle planter er forskellige og har forskellige behov. Nogle kræver både meget lys, gødning og CO2. Andre næsten intet. Tropica har gjort dit valg af planter nemt. Alle Tropica planter er markeret med patenterede symboler, der fortæller dig sværhedsgraden på planterne. Så kan du nemt overskue og vælge de rigtige planter til dit akvarium.
Plantetyper easy medium advanced tropica


Planter til akvarium

Akvarieplanter hjælper ikke kun med at dekorerer dit akvarie, de er også altafgørende for et sundt vand- og vækstmiljø, som dine fisk har brug for, så de kan klare sig og trives i mange år. Akvarieplanter der trives hjælper med at rense akvariet, så det er vigtigt, der er god balance mellem antallet af fisk og planter for at have et sundt akvariemiljø. På samme måde som dine blomster og planter i vindueskarmen, så har akvarieplanter også brug for at blive passet og tilbud de rigtige forhold. Det er derfor vigtigt, at du sætter sig ind i, hvilke forhold akvarieplanterne trives under, så du ikke bruger unødvendige penge på planter til akvariet, der alligevel ikke vil overleve i forholdene. Du kan læse meget mere om hvilke krav vores udvalg af akvarium planter kræver under beskrivelse ved hver plante her på CO2shoppen.dk.

Du kan også her læse endnu mere om fordelene ved akvarieplanter.