Tropica

 Akvarieplanter

Alle akvarieplanter der kan købes på siden, er som udgangspunkt på lager og sendes inden for 24 timer på hverdage. 


 


Akvarieplanter - for et sund akvarie miljø.

Stort udvalg af akvarieplanter – Hurtig levering - Gode priser er kende tegnet ved Amazoonia.dk, og vores store udvalg af akvarie planter. Vi har også flere sjældne varianter af akvarie planter, som ikke er i de fleste webshops sortiment. Så du finder med sikkerhed en akvarieplante, som både du og dine fisk vil synes godt om. Vi har blandt andet et stort udvalg af akvarieplanter fra danske Tropica, som er kendt for deres gode kvalitet af planter til akvarier. Der findes et stort udvalg af planter til dit akvarium, og vi har her på siden et stort udvalg, både når det kommer til form og farver, så du kan få lige præcis det udtryk i dit akvarie, som du ønsker. Akvarieplanter har også forskellige pasningskrav, så der er noget til nybegynderne og dem med erfarne, grønne fingre. Se beskrivelsen for pasning af hver enkelt akvarieplante, for yderligere information.

CO2 i akvarium - det er ikke luft eller noget flydende i en flaske


For at planterne kan lave fotosyntese skal de have lys og CO2. Alle planter er forskellige og har forskellige behov. Nogle kræver både meget lys, gødning og CO2. Andre næsten intet. Tropica har gjort dit valg af planter nemt. Alle Tropica planter er markeret med patenterede symboler, der fortæller dig sværhedsgraden på planterne. Så kan du nemt overskue og vælge de rigtige planter til dit akvarium.

Planter til akvarium

Akvarieplanter hjælper ikke kun med at dekorerer dit akvarie, de er også altafgørende for et sundt vand- og vækstmiljø, som dine fisk har brug for, så de kan klare sig og trives i mange år. Akvarieplanter der trives hjælper med at rense akvariet, så det er vigtigt, der er god balance mellem antallet af fisk og planter for at have et sundt akvariemiljø. På samme måde som dine blomster og planter i vindueskarmen, så har akvarieplanter også brug for at blive passet og tilbud de rigtige forhold. Det er derfor vigtigt, at du sætter sig ind i, hvilke forhold akvarieplanter vokser under, så du ikke bruger unødvendige penge på planter til akvariet, der alligevel ikke vil overleve i forholdene. Du kan læse meget mere om hvilke krav vores udvalg af akvarium planter kræver under beskrivelse ved hver plante her på AmaZoonia.dk.

Akvarieplanter varierer i størrelsen, alt efter årstid og efterspørgslen.

Alle de viste billeder af akvarieplanter er udtryk for hvordan akvarieplanten, kan se ud under de rigtige forhold. De leverede planter kan derfor være både væsentlig større eller mindre når du modtager dem. Farverne kan variere, og akvarieplanten udvikler måske først den viste farve og blade form, under optimale forhold. Men du kan være sikker på, at det alle er sunde akvarieplanter, der hvis du tilbyder dem de rigtige forhold vil udvikle sig og trives i dit akvarie. 

Hurtig levering

Vi afsender alle ordre inden for 24 timer på hverdage.

Den bedste start for dine akvarieplanter

Mange akvarie planter kan med fordel klippes kraftigt tilbage og rødderne kan også med fordel klippes til, før du kommer dem i dit akvarie bundlag.

Dette gør sig især gældende for akvarieplanter købt i potte, da mange af disse akvarie planter er fremdrevet på sump, skal de først om stille sig til et liv under vand. De bruger derfor en masse energi på at omstille sig. Klipper du den korrekt tilbage, vil den i stedet kunne bruge sin opsparede energi til og danne nye undervandsblade.

Dette giver din akvarieplante den bedste start på livet i dit akvarie.

Brug akvarieplanter i forskellige størrelser.

Kombiner de forskellige typer af akvarieplanter, så opnår forskellige niveauer af planter i dit akvarium. På den måde kan du skabe gode og naturlige skjulesteder for dine akvariefisk.

1-2 grow akvarieplanter.

1-2-Grow er laboratorium-dyrkede akvarieplanter, de er 100% snegle- og sygdomsfrie. Desuden er der flere stiklinger pr. portion end hvis du vælger akvarie planter i en potte.

Akvarieplanter i potte

Potter er etablerede akvarieplanter med masser af materiale og sunde, veludviklede rødder.
De fleste potter kan deles i flere portioner eller enkeltplanter, som plantes særskilt. De fleste akvarieplanter leveret i potte er fremdrevet overvand eller på sump som det også kaldes. De skal derfor tilvende sig til et liv undervandet i dit akvarium. Klip dem derfor gerne 75-80% tilbage ved tilplantning, det giver dem den bedste start på livet i dit akvarie.

Potter i blisterpakning

Det er levende akvarieplanter i potte, pakket og solgt i åndbar blisterpakning.Et udvalg af Easy-kategori akvarieplanter med sunde, veludviklede rødder kan nu også leveres i blisterpakninger. Planterne i blisterpakning holder sig fint i minimum 2-3 uger, nogle sorter endda meget længere, i butikken. De fleste pottede planter kan deles i mindre stiklinger, som kan indplantes i grupper eller deles over et større areal i akvariet.

Minipotter i blisterpakning

Mini akvarieplanter er produceret hos Tropica i Danmark. Planterne vokser i en mini-potte af kokosfiber, deraf navnet. De har fine rødder og kan uden risiko kommes direkte i akvarier og er især velegnet til akvarier med sarte fisk og rejer.
Et lavpris-produkt, nu pakket i åndbar blisteremballage, med stor værdi for pengene.

Se dem her.

AquaDecor - Dekoration til dit akvarium.

AquaDecor fra Tropica`s akvarieplante gartneri i Århus, er trærødder eller lava sten, hvor der er fastgroet varierende akvarieplanter. Disse smukke akvarie dekorationer er nemme og de flytte rundt i akvariet når dette skal renses, eller hvis du skulle få behov for at indfange en akvariefisk. De gør det utroligt nemt og indrette dit akvarium og dine akvarieplanters vækst bliver ikke sat tilbage, hvis du flytter rundt på dem, hvilke er endnu en kæmpe fordel.

Se det store udvalg af AquaDecor hos AmaZoonia her.

Lim akvarie mos på trærødder. 

Du kan nemt lime akvarieplanter som mos eller Anubias fast på trærødder, det kan have et rigtig flot og naturlig effekt, hvis det gøres rigtig. Hos AmaZoonia har vi lim til akvarieplanter i forskellige typer og størrelser.

Akvarie soil - Bundlaget i dit akvarium

Dit akvarie bundlag kan enten bestå af akvarie grus eller akvarie soil.

Akvarie grus er et dødt matriale uden næring til dine akvarieplanter og du bør derfor lægge et lag Akvarie substrat fra Tropica nedunder gruset.Dette sikre at dine akvarieplanter har næring til rådighed ved deres rødder.

Uden næring til dine akvarieplanter vil de langsomt gå til, og du vil opleve alge problemer i dit akvarium.

Soil - Jord i akvariet

Soil er et produkt der helt erstatter, det almindelige kendte akvariegrus i et akvarium hvor man vil have en frodig plantevækst. Akvarie soil er prop fyld med næring til dine akvarieplanter, det bidrager også med en sænkning af PH i akvariet. Har du endnu ikke prøvet at opsætte et planteakvarium med soil som bundlag, har du absolut noget og se frem til.

Pasning af akvarieplanter

Er du det mindste i tvivl om valg og pasning af akvarie planter er du altid velkommen til og kontakte os i butikken.

Du kan også her læse endnu mere om fordelene ved akvarieplanter.

 

 

Nybegynder eller erfaren akvarist?

Hvad enten du netop har startet din akvariehobby eller er erfaren akvarist, finder du altid et bredt udvalg af smukke akvarieplanter hos Amazoonia.dk. Du kan eksempelvis finde mange varianter af Anubias, som er yderst populær og flot akvarie plante, der er meget nemme at holde, og som vokser og trives under de fleste forhold. Vi har også et stort udvalg af cryptocoryner, bundtplanter, flydeplanter og stængelplanter fra Tropica. Endelig finder du et bredt udvalg af akvarie planter, der er groet fast på trærødder eller lavasten. Du har kort sagt alle muligheder for at finde netop de akvarieplanter, som egner sig bedst til netop dit akvarium – hvad enten du søger dekorative forgrunds- eller baggrundsplanter eller tætte akvarie planter som vil være velegnede til at skjule fiskeyngel og mindre fisk.

 Direkte levering fra Dansk akvarie plante gartneri

Vi får alle vores akvarieplanter leveret direkte fra danske Tropica, der har deres produktion lige uden for Århus.  Der dyrkes de i specielle væksthuse hos Tropica. Med akvarieplanter fra Tropica er der således ingen risiko for sygdomme. Desuden leveres akvarieplanterne til os i individuelle emballager for maksimal beskyttelse.

Du finder nemt dine nye akvarieplanter hos AmaZoonia.dk

For at gøre dit  valg af de helt rigtige akvarie planter nemt, har vi inddelt akvarieplanterne i kategorier efter planteart. Vi arbejder på at der under hver akvarie plante i hver kategori udarbejdet en kort beskrivelse af planten.

Der vil du kunne få oplysninger om, hvor den pågældende plante stammer fra, samt hvilke forhold den trives bedst under. Så kan du nemt du danne dig et overblik over, om den pågældende akvarieplante er let eller svær at holde.

 Er du i tvivl er du velkommen til og ringe for vejledning.

 

Bredt udvalg af flotte Anubias potteplanter fra Tropica

Hos AmaZoonia.dk finder du altid et stort udvalg af Anubias akvarie planter fra Tropica. Anubias-arten er for de fleste varianters vedkommende nemme akvarie planter, hvorfor Anubias  ofte er rigtig gode planter til nybegyndere indenfor akvaristikkens verden. Anubias er en meget variabel planteart, hvad angår såvel størrelse som bladform. Her på siden finder du derfor Anubias planter, som bliver alt lige fra 3 cm til 45 cm høje. Anubias er en afrikansk akvarie plante hvor den vokser i og på flodbredderne. 

 

Anubias er kendetegnet ved…

At det er en langsomt voksende plante, som kun sætter få blade om måneden. Det er en plante der trives bedst på en skyggefuld plads i akvariet, da dette begrænser algevæksten på bladene. Anubias tolererer imidlertid et bredt spektrum af lys, fra meget lav belysning til en højere belysning. I et high tec akvarium med meget kraftig belysning, vil den foretrække at vokse i skyggen af andre akvarie planter.  Den klarer sig generelt fint både med og uden CO2. Planten er også velegnet i terrarier og akvaterrarier, med høj luftfugtighed. Planteædende fisk spiser ikke de meget seje og robuste blade. Anubias skal plantes over bundlaget, dette betyder, at stængelen ikke må dækkes til, da den i så fald vil rådne. Plantes Anubias korrekt, så er den næsten umulig at slå ihjel. Anubias kan med fordel plantes på diverse sten og rødder ved hjælp af fiskesnøre eller limes nemt med lim som du finder i vores sortiment her hos AmaZoonia.dk. I meget små akvarier kan Anubias bruges som baggrundsplante men du bør tage med i dine overvejelser, at den vil blive forholdsvis bred. Da Anubias generelt helst vokser horisontalt, er dette også værd at tage med i dine overvejelser, inden du placerer planten i dit akvarium.

 

Nøjsomme og flotte bregner fra Tropica

Hos AmaZoonia.dk finder du et velassorteret udvalg af flotte akvarie bregner i slægten Microsorum til dit akvarium. Bregnerne bør vokse på en rod eller en sten, fæstnet med fiskesnøre, eller lim indtil de er vokset helt fast. Hvis bregnen plantes i bundlaget, må rodstængelen ikke dækkes, da den ellers vil rådne. Bregnerne her på siden er nøjsomme planter, der gror under stort set alle forhold.  De fleste bregner kan let formeres ved, at du deler den vandrette rodstængel.

 

Køb dine bregner online hos AmaZoonia.dk

Få dem leveret direkte til din dør eller nærmeste pakkeshop inden for 1-3 hverdage. Vi garanterer altid friske akvarieplanter. Når vi pakker dine akvarieplanter, sørger vi for, at de pakkes så de når frem til dig i forsvarlig tilstand. Selv om vinteren med hård frost kan du være sikker på at din bestilling af akvarie planter når sikkert frem.

 

Bredt udvalg af dekorative Cryptocoryner

Hos AmaZoonia.dk finder du et stort udvalg af Cryptocoryner fra Tropica. De fleste Cryptocoryners bladfarve og -facon er afhængig af miljøforholdene i akvariet. Mange tror at at Cryptocoryner kræver blødt vand, hvilke ikke er korrekt. På store dele af Sri Lanka er vandet hårdt, og derfor er Sri Lankanske Cryptocoryner med enkelte undtagelser også velegnede til det hårde vand i danmark. Mange Cryptocoryner vil trives ved selv høje temperaturer og er derfor meget velegnet til Diskus akvarie. Når du planter en Cryptocoryne, skal du væbne dig med tålmodighed. Den vil typisk gå i dvale den første måned efter du har introduceret den til dit akvarium.  Først derefter vil din Cryptocoryne begynde at vokse dnne tætte grupper. 

Køb Cryptocoryner online hos Amazoonia.dk

Så leverer vi dem direkte til din dør eller pakke shop. Vi garanterer altid friske akvarieplanter. Når vi pakker dine akvarieplanter, sørger vi for, at de pakkes i korrekt poser, så de når frem til dig i forsvarlig tilstand. 

Køb dine akvarieplanter online hos AmaZoonia.dk


Bredt udvalg af flotte akvarieflydeplanter i 12 grow serien

Flydende akvarieplanter som trives i vandoverfladen, danner med deres kraftige rodnet skjule- og ynglesteder for akvariefiskene. De er rigtig gode at tilføre især i opstarten af et akvarie, da de med deres hurtige vækst vil suge overskuds næring til sig.

Mange akvariefisk vil gerne opholde sig under flydeplanter, da de instinktivt, føler sig mere sikre for fjender der kommer fra oven. Akvarieflydeplanterne skal imidlertid udtyndes regelmæssigt, da de ellers vil blokere for lyset for de andre akvarie planter i dit akvarie. Hos Amazoonia.dk finder du altid et velassorteret udvalg af flotte og unikke akvarieflydeplanter fra Tropica. Langt de fleste akvarieflydeplanter er hurtigt voksende og kan blive såvel meget høje som bredde.

 

Akvarieplanter - for et sund akvarie miljø.

Stort udvalg af akvarieplanter – Hurtig levering - Gode priser er kende tegnet ved Amazoonia.dk, og vores store udvalg af akvarie planter. Vi har også flere sjældne varianter af akvarie planter, som ikke er i de fleste webshops sortiment. Så du finder med sikkerhed en akvarieplante, som både du og dine fisk vil synes godt om. Vi har blandt andet et stort udvalg af akvarieplanter fra danske Tropica, som er kendt for deres gode kvalitet af planter til akvarier. Der findes et stort udvalg af planter til dit akvarium, og vi har her på siden et stort udvalg, både når det kommer til form og farver, så du kan få lige præcis det udtryk i dit akvarie, som du ønsker. Akvarieplanter har også forskellige pasningskrav, så der er noget til nybegynderne og dem med erfarne, grønne fingre. Se beskrivelsen for pasning af hver enkelt akvarieplante, for yderligere information.

CO2 i akvarium - det er ikke luft eller noget flydende i en flaske


For at planterne kan lave fotosyntese skal de have lys og CO2. Alle planter er forskellige og har forskellige behov. Nogle kræver både meget lys, gødning og CO2. Andre næsten intet. Tropica har gjort dit valg af planter nemt. Alle Tropica planter er markeret med patenterede symboler, der fortæller dig sværhedsgraden på planterne. Så kan du nemt overskue og vælge de rigtige planter til dit akvarium.

Planter til akvarium

Akvarieplanter hjælper ikke kun med at dekorerer dit akvarie, de er også altafgørende for et sundt vand- og vækstmiljø, som dine fisk har brug for, så de kan klare sig og trives i mange år. Akvarieplanter der trives hjælper med at rense akvariet, så det er vigtigt, der er god balance mellem antallet af fisk og planter for at have et sundt akvariemiljø. På samme måde som dine blomster og planter i vindueskarmen, så har akvarieplanter også brug for at blive passet og tilbud de rigtige forhold. Det er derfor vigtigt, at du sætter sig ind i, hvilke forhold akvarieplanter vokser under, så du ikke bruger unødvendige penge på planter til akvariet, der alligevel ikke vil overleve i forholdene. Du kan læse meget mere om hvilke krav vores udvalg af akvarium planter kræver under beskrivelse ved hver plante her på AmaZoonia.dk.

Akvarieplanter varierer i størrelsen, alt efter årstid og efterspørgslen.

Alle de viste billeder af akvarieplanter er udtryk for hvordan akvarieplanten, kan se ud under de rigtige forhold. De leverede planter kan derfor være både væsentlig større eller mindre når du modtager dem. Farverne kan variere, og akvarieplanten udvikler måske først den viste farve og blade form, under optimale forhold. Men du kan være sikker på, at det alle er sunde akvarieplanter, der hvis du tilbyder dem de rigtige forhold vil udvikle sig og trives i dit akvarie. 

Hurtig levering

Vi afsender alle ordre inden for 24 timer på hverdage.

Den bedste start for dine akvarieplanter

Mange akvarie planter kan med fordel klippes kraftigt tilbage og rødderne kan også med fordel klippes til, før du kommer dem i dit akvarie bundlag.

Dette gør sig især gældende for akvarieplanter købt i potte, da mange af disse akvarie planter er fremdrevet på sump, skal de først om stille sig til et liv under vand. De bruger derfor en masse energi på at omstille sig. Klipper du den korrekt tilbage, vil den i stedet kunne bruge sin opsparede energi til og danne nye undervandsblade.

Dette giver din akvarieplante den bedste start på livet i dit akvarie.

Brug akvarieplanter i forskellige størrelser.

Kombiner de forskellige typer af akvarieplanter, så opnår forskellige niveauer af planter i dit akvarium. På den måde kan du skabe gode og naturlige skjulesteder for dine akvariefisk.

1-2 grow akvarieplanter.

1-2-Grow er laboratorium-dyrkede akvarieplanter, de er 100% snegle- og sygdomsfrie. Desuden er der flere stiklinger pr. portion end hvis du vælger akvarie planter i en potte.

Akvarieplanter i potte

Potter er etablerede akvarieplanter med masser af materiale og sunde, veludviklede rødder.
De fleste potter kan deles i flere portioner eller enkeltplanter, som plantes særskilt. De fleste akvarieplanter leveret i potte er fremdrevet overvand eller på sump som det også kaldes. De skal derfor tilvende sig til et liv undervandet i dit akvarium. Klip dem derfor gerne 75-80% tilbage ved tilplantning, det giver dem den bedste start på livet i dit akvarie.

Potter i blisterpakning

Det er levende akvarieplanter i potte, pakket og solgt i åndbar blisterpakning.Et udvalg af Easy-kategori akvarieplanter med sunde, veludviklede rødder kan nu også leveres i blisterpakninger. Planterne i blisterpakning holder sig fint i minimum 2-3 uger, nogle sorter endda meget længere, i butikken. De fleste pottede planter kan deles i mindre stiklinger, som kan indplantes i grupper eller deles over et større areal i akvariet.

Minipotter i blisterpakning

Mini akvarieplanter er produceret hos Tropica i Danmark. Planterne vokser i en mini-potte af kokosfiber, deraf navnet. De har fine rødder og kan uden risiko kommes direkte i akvarier og er især velegnet til akvarier med sarte fisk og rejer.
Et lavpris-produkt, nu pakket i åndbar blisteremballage, med stor værdi for pengene.

Se dem her.

AquaDecor - Dekoration til dit akvarium.

AquaDecor fra Tropica`s akvarieplante gartneri i Århus, er trærødder eller lava sten, hvor der er fastgroet varierende akvarieplanter. Disse smukke akvarie dekorationer er nemme og de flytte rundt i akvariet når dette skal renses, eller hvis du skulle få behov for at indfange en akvariefisk. De gør det utroligt nemt og indrette dit akvarium og dine akvarieplanters vækst bliver ikke sat tilbage, hvis du flytter rundt på dem, hvilke er endnu en kæmpe fordel.

Se det store udvalg af AquaDecor hos AmaZoonia her.

Lim akvarie mos på trærødder. 

Du kan nemt lime akvarieplanter som mos eller Anubias fast på trærødder, det kan have et rigtig flot og naturlig effekt, hvis det gøres rigtig. Hos AmaZoonia har vi lim til akvarieplanter i forskellige typer og størrelser.

Akvarie soil - Bundlaget i dit akvarium

Dit akvarie bundlag kan enten bestå af akvarie grus eller akvarie soil.

Akvarie grus er et dødt matriale uden næring til dine akvarieplanter og du bør derfor lægge et lag Akvarie substrat fra Tropica nedunder gruset.Dette sikre at dine akvarieplanter har næring til rådighed ved deres rødder.

Uden næring til dine akvarieplanter vil de langsomt gå til, og du vil opleve alge problemer i dit akvarium.

Soil - Jord i akvariet

Soil er et produkt der helt erstatter, det almindelige kendte akvariegrus i et akvarium hvor man vil have en frodig plantevækst. Akvarie soil er prop fyld med næring til dine akvarieplanter, det bidrager også med en sænkning af PH i akvariet. Har du endnu ikke prøvet at opsætte et planteakvarium med soil som bundlag, har du absolut noget og se frem til.

Pasning af akvarieplanter

Er du det mindste i tvivl om valg og pasning af akvarie planter er du altid velkommen til og kontakte os i butikken.

Du kan også her læse endnu mere om fordelene ved akvarieplanter.

 

 

Nybegynder eller erfaren akvarist?

Hvad enten du netop har startet din akvariehobby eller er erfaren akvarist, finder du altid et bredt udvalg af smukke akvarieplanter hos Amazoonia.dk. Du kan eksempelvis finde mange varianter af Anubias, som er yderst populær og flot akvarie plante, der er meget nemme at holde, og som vokser og trives under de fleste forhold. Vi har også et stort udvalg af cryptocoryner, bundtplanter, flydeplanter og stængelplanter fra Tropica. Endelig finder du et bredt udvalg af akvarie planter, der er groet fast på trærødder eller lavasten. Du har kort sagt alle muligheder for at finde netop de akvarieplanter, som egner sig bedst til netop dit akvarium – hvad enten du søger dekorative forgrunds- eller baggrundsplanter eller tætte akvarie planter som vil være velegnede til at skjule fiskeyngel og mindre fisk.

 Direkte levering fra Dansk akvarie plante gartneri

Vi får alle vores akvarieplanter leveret direkte fra danske Tropica, der har deres produktion lige uden for Århus.  Der dyrkes de i specielle væksthuse hos Tropica. Med akvarieplanter fra Tropica er der således ingen risiko for sygdomme. Desuden leveres akvarieplanterne til os i individuelle emballager for maksimal beskyttelse.

Du finder nemt dine nye akvarieplanter hos AmaZoonia.dk

For at gøre dit  valg af de helt rigtige akvarie planter nemt, har vi inddelt akvarieplanterne i kategorier efter planteart. Vi arbejder på at der under hver akvarie plante i hver kategori udarbejdet en kort beskrivelse af planten.

Der vil du kunne få oplysninger om, hvor den pågældende plante stammer fra, samt hvilke forhold den trives bedst under. Så kan du nemt du danne dig et overblik over, om den pågældende akvarieplante er let eller svær at holde.

 Er du i tvivl er du velkommen til og ringe for vejledning.

 

Bredt udvalg af flotte Anubias potteplanter fra Tropica

Hos AmaZoonia.dk finder du altid et stort udvalg af Anubias akvarie planter fra Tropica. Anubias-arten er for de fleste varianters vedkommende nemme akvarie planter, hvorfor Anubias  ofte er rigtig gode planter til nybegyndere indenfor akvaristikkens verden. Anubias er en meget variabel planteart, hvad angår såvel størrelse som bladform. Her på siden finder du derfor Anubias planter, som bliver alt lige fra 3 cm til 45 cm høje. Anubias er en afrikansk akvarie plante hvor den vokser i og på flodbredderne. 

 

Anubias er kendetegnet ved…

At det er en langsomt voksende plante, som kun sætter få blade om måneden. Det er en plante der trives bedst på en skyggefuld plads i akvariet, da dette begrænser algevæksten på bladene. Anubias tolererer imidlertid et bredt spektrum af lys, fra meget lav belysning til en højere belysning. I et high tec akvarium med meget kraftig belysning, vil den foretrække at vokse i skyggen af andre akvarie planter.  Den klarer sig generelt fint både med og uden CO2. Planten er også velegnet i terrarier og akvaterrarier, med høj luftfugtighed. Planteædende fisk spiser ikke de meget seje og robuste blade. Anubias skal plantes over bundlaget, dette betyder, at stængelen ikke må dækkes til, da den i så fald vil rådne. Plantes Anubias korrekt, så er den næsten umulig at slå ihjel. Anubias kan med fordel plantes på diverse sten og rødder ved hjælp af fiskesnøre eller limes nemt med lim som du finder i vores sortiment her hos AmaZoonia.dk. I meget små akvarier kan Anubias bruges som baggrundsplante men du bør tage med i dine overvejelser, at den vil blive forholdsvis bred. Da Anubias generelt helst vokser horisontalt, er dette også værd at tage med i dine overvejelser, inden du placerer planten i dit akvarium.

 

Nøjsomme og flotte bregner fra Tropica

Hos AmaZoonia.dk finder du et velassorteret udvalg af flotte akvarie bregner i slægten Microsorum til dit akvarium. Bregnerne bør vokse på en rod eller en sten, fæstnet med fiskesnøre, eller lim indtil de er vokset helt fast. Hvis bregnen plantes i bundlaget, må rodstængelen ikke dækkes, da den ellers vil rådne. Bregnerne her på siden er nøjsomme planter, der gror under stort set alle forhold.  De fleste bregner kan let formeres ved, at du deler den vandrette rodstængel.

 

Køb dine bregner online hos AmaZoonia.dk

Få dem leveret direkte til din dør eller nærmeste pakkeshop inden for 1-3 hverdage. Vi garanterer altid friske akvarieplanter. Når vi pakker dine akvarieplanter, sørger vi for, at de pakkes så de når frem til dig i forsvarlig tilstand. Selv om vinteren med hård frost kan du være sikker på at din bestilling af akvarie planter når sikkert frem.

 

Bredt udvalg af dekorative Cryptocoryner

Hos AmaZoonia.dk finder du et stort udvalg af Cryptocoryner fra Tropica. De fleste Cryptocoryners bladfarve og -facon er afhængig af miljøforholdene i akvariet. Mange tror at at Cryptocoryner kræver blødt vand, hvilke ikke er korrekt. På store dele af Sri Lanka er vandet hårdt, og derfor er Sri Lankanske Cryptocoryner med enkelte undtagelser også velegnede til det hårde vand i danmark. Mange Cryptocoryner vil trives ved selv høje temperaturer og er derfor meget velegnet til Diskus akvarie. Når du planter en Cryptocoryne, skal du væbne dig med tålmodighed. Den vil typisk gå i dvale den første måned efter du har introduceret den til dit akvarium.  Først derefter vil din Cryptocoryne begynde at vokse dnne tætte grupper. 

Køb Cryptocoryner online hos Amazoonia.dk

Så leverer vi dem direkte til din dør eller pakke shop. Vi garanterer altid friske akvarieplanter. Når vi pakker dine akvarieplanter, sørger vi for, at de pakkes i korrekt poser, så de når frem til dig i forsvarlig tilstand. 

Køb dine akvarieplanter online hos AmaZoonia.dk


Bredt udvalg af flotte akvarieflydeplanter i 12 grow serien

Flydende akvarieplanter som trives i vandoverfladen, danner med deres kraftige rodnet skjule- og ynglesteder for akvariefiskene. De er rigtig gode at tilføre især i opstarten af et akvarie, da de med deres hurtige vækst vil suge overskuds næring til sig.

Mange akvariefisk vil gerne opholde sig under flydeplanter, da de instinktivt, føler sig mere sikre for fjender der kommer fra oven. Akvarieflydeplanterne skal imidlertid udtyndes regelmæssigt, da de ellers vil blokere for lyset for de andre akvarie planter i dit akvarie. Hos Amazoonia.dk finder du altid et velassorteret udvalg af flotte og unikke akvarieflydeplanter fra Tropica. Langt de fleste akvarieflydeplanter er hurtigt voksende og kan blive såvel meget høje som bredde.