CO2 regulator

CO2 regulator til akvarie.


Kvalitets regulatorer til CO2 for akvarie

CO2 regulatorer til og styre din CO2 tilsætning til dit akvarium, finder i rigtig mange mærker og kvaliteter.

Hos AmaZoonia har vi igennem, rigtig mange år, gennem prøvet og testet rigtig mange CO2 regulatorer.  Vi har her på siden, kun regulatorer, som vi som akvarister og aqua scapere kan stå 100% inde for, og alle magnet ventiler er naturlig vis 12v.

 CO2 Expert er vores “eget” mærke som vi for produceret af en professionel samarbejdspartner, og du finder derfor kun denne super kvalitet hos AmaZoonia.dk.

CO2 Art er også gennemtestede produkter af høj kvalitet, som vi har på hylderne.

Billige CO2 regulatorer koster faktisk næsten det samme som de professionelle CO2 regulatorer vi anbefaler. Kvalitet betaler sig, også i denne sammenhæng. Vi oplever rigtig mange kunder der først har forsøgt sig med en billig CO2 regulator, der så viste sig og være upræcis/utætte eller med en larmende 220v magnet ventil. Spar dine ærgrelser og penge og invester i en kvalitets CO2 regulator fra AmaZoonia.dk

Det bedste CO2 udstyr til akvarie.

Jeg har igennem rigtig mange år søgt og testet rigtig mange CO2 regulatorer og CO2 relaterede akvarie produkter. Jeg har rejst rundt i hele verden over Kina og Japan til Portugal og Ungarn for at finde de helt rigtige produkter, i den rigtige kvalitet. Det har været en spændende rejse, drevet af min passion for aquascaping og plantede akvarier. Jeg kan garantere dig, som kunde ,at det kun er de bedste CO2 produkter af højeste kvalitet du finder her på siden.

Jeg bruger dem selv.

 

Thomas Oreskov

Indehaver af Amazoonia.dk

Se vores udvalg af komplette CO2 sæt her.

Se vejledning i opsætning og montering af CO2 til akvarie her.