Oase


OASE Living Water: Alt i Akvarium Produkter

Velkommen til OASE Living Water - din ultimative kilde til førsteklasses akvarium produkter og ekspertise. Vi er dedikerede til at opfylde dine behov inden for akvarium verdenen og hjælpe dig med at skabe og vedligeholde en fantastisk undervandsverden i dit hjem.

Ekspertise i Akvarier

Med mere end to årtiers erfaring er OASE Living Water en pålidelig partner inden for akvarium verdenen. Vores ekspertise dækker alt fra akvarium design og installation til avanceret filtrering og belysning. Vi forstår, at hver akvarium entusiast har unikke visioner og behov, og derfor tilbyder vi skræddersyede løsninger for at opfylde dine drømme.

Innovative Teknologier for Dit Akvarium

Vi stræber efter at levere produkter og teknologier i verdensklasse til dit akvarium. Vores sortiment omfatter avancerede akvariefiltre som Biomaster og Filtosmart serien, belysning og akvarium tilbehør, der er designet til at opfylde de højeste standarder for kvalitet og ydeevne. Med OASE Living Water får du de bedste produkter til at opretholde et sundt og imponerende akvarium miljø.

Bæredygtige Akvarium løsninger

Vi tager bæredygtighed alvorligt, og vores produkter er skabt med miljøvenlighed i tankerne. Vores innovative teknologier hjælper med at opretholde den optimale balance i dit akvarium miljø og fremmer sundhed og trivsel for dine fisk og planter.

Kundetilfredshed er Vores Prioritet

OASE Living Water stræber efter kundetilfredshed på højeste niveau. Det engagerede team af eksperter hos Amazoonia.dk er altid klar til at hjælpe dig med at træffe de bedste beslutninger for dit akvarium. Vi tilbyder rådgivning, support og produkter af høj kvalitet for at sikre, at din akvarium oplevelse er enestående.

Giv dine akvarium drømme vinger i dag. Køb produkter fra OASE Living Water og lad os hjælpe dig med at skabe det fantastiske akvarium, du altid har ønsket dig.

Vi er din pålidelige partner inden for akvarium verdenen. 

OASE Living Water - hvor kvalitet og ekspertise mødes for at skabe magiske undervandsmiljøer.

 

 

OASE Thermo filtre er vores foretrukne udvendige filter til akvarium.

OASE Thermo filtre er vores foretrukne udvendige filter til akvarium.

Et akvariefilter er hjertet i det lille levested, som dit akvarie udgør. Planter og fisk belaster miljøet i akvariet, og hvis man har en meget høj fiskebestand vil et Akvarie filter være nødvendigt. Hos AmaZoonia anbefaler vi og foretrækker akvarie filtre fra OASE serie. Specielt har vi rigtig gode erfaringer med Oase Biomaster Thermo serie, med det geniale forfilter og integreret varmelegeme. Men også filtosmart serie af akvarie filtre er vi rigtig glade for.

Dette er et effektivt eksternt filter, som nemt sættes til dit akvarie og renser det. Tag et kig på produkterne herunder, og find den rette størrelse til dit akvarie.

Er du det mindste i tvivl om hvilke akvarie filter der passer til netop dit akvarie! Så tøv ikke med og besøge vores fysiske butik AmaZoonia i Helsinge eller giv os et ring på 48794517, for en uforpligtende vejledning.

Oase biomaster Thermo og Oase Filtosmart Thermo

Et akvaries indbyggere producerer affald, som er skadeligt for dine fisks trivsel. Fisk, svampe og visse bakterier laver affald, da de udskiller nitrogen i form a ammoniak. Når planter og afføring fra fisk nedbrydes, dannes der yderligere mængder af ammoniak. I små mængder er dette ikke et problem, men hvis man har et akvarie med en høj fiskebestand og få akvarie planter, vil et et filter altid  være nødvendigt. 

 

En høj mængde kvælstof i akvariet er giftigt for fisk og ved gradvist at udskifte vandet, kan du komme problemet til livs – men et filtersystem, der filtrerer vandet er den bedste løsning. En Oase Biomaster er et eksternt filter, som effektivt hjælper med at holde dit akvarie fri for kvælstof og holder dine fisk sunde. Et Oase filter består at en pumpe, der suger vandet ind, renser det i et filter, hvorefter vandet føres tilbage til akvariet. Gå på opdagelse i vores udvalg af Oase filter, og find lige det, der passer til dine behov.