OASE produkter


OASE Thermo filtre er vores foretrukne udvendige filter til akvarium.

OASE Thermo filtre er vores foretrukne udvendige filter til akvarium.

Et akvariefilter er hjertet i det lille levested, som dit akvarie udgør. Planter og fisk belaster miljøet i akvariet, og hvis man har en meget høj fiskebestand vil et Akvarie filter være nødvendigt. Hos AmaZoonia anbefaler vi og foretrækker akvarie filtre fra OASE serie. Specielt har vi rigtig gode erfaringer med Oase Biomaster Thermo serie, med det geniale forfilter og integreret varmelegeme. Men også filtosmart serie af akvarie filtre er vi rigtig glade for.

Dette er et effektivt eksternt filter, som nemt sættes til dit akvarie og renser det. Tag et kig på produkterne herunder, og find den rette størrelse til dit akvarie.

Er du det mindste i tvivl om hvilke akvarie filter der passer til netop dit akvarie! Så tøv ikke med og besøge vores fysiske butik AmaZoonia i Helsinge eller giv os et ring på 48794517, for en uforpligtende vejledning.

Oase biomaster Thermo og Oase Filtosmart Thermo

Et akvaries indbyggere producerer affald, som er skadeligt for dine fisks trivsel. Fisk, svampe og visse bakterier laver affald, da de udskiller nitrogen i form a ammoniak. Når planter og afføring fra fisk nedbrydes, dannes der yderligere mængder af ammoniak. I små mængder er dette ikke et problem, men hvis man har et akvarie med en høj fiskebestand og få akvarie planter, vil et et filter altid  være nødvendigt. 

 

En høj mængde kvælstof i akvariet er giftigt for fisk og ved gradvist at udskifte vandet, kan du komme problemet til livs – men et filtersystem, der filtrerer vandet er den bedste løsning. En Oase Biomaster er et eksternt filter, som effektivt hjælper med at holde dit akvarie fri for kvælstof og holder dine fisk sunde. Et Oase filter består at en pumpe, der suger vandet ind, renser det i et filter, hvorefter vandet føres tilbage til akvariet. Gå på opdagelse i vores udvalg af Oase filter, og find lige det, der passer til dine behov.