1-2-Grow Tropica

 

Tropica 1-2 Grow!

 

 

 

 

 

 


Tropica 1-2-Grow! er helt unge planter leveret direkte fra Tropica`s laboratorium. Planterne er fri for snegle, alger og pesticider og derfor helt ufarlige for følsomme rejer og fisk. Sortimentet byder på helt specielle planter! Succes med dit akvarium afhænger i høj grad af det rigtige plantevalg.Med et 1-2-Grow! bæger køber du et utal af planter, som kan deles i små portioner og dække et større område. Planterne er kompakte fra start, så du vil opleve en tæt og flot vækst, hvis du giver dem den rigtige gødning og CO2 fra starten! Den rigtige gødning fra Tropica finder du selvfølgelig også her på siden.

Sortimentet er perfekt til små og mellemstore akvarier, og din tålmodighed vil lønne sig med tiden... Sortimentet byder på flere mosser og specialiteter som Rotala macrandra, Rotala 'Bonsai' samt minivarianter af traditionelle sorter som Alternanthera og Eleocharis.

Du for når du køber et 1-2-Grow bæger en langt sundere plante, der vil få en mere optimalt start på livet i dit akvarium, sammenlignet med pottede planter. Pottede planter er produceret over vand, og skal derfor først bruge en masse energi på at tilpasse sig til livet under vandet.

Uanset om du er hobby akvarist, eller proffesionel aquascaper vil du altid kunne finde et bredt udvalg af 1-2-Grow planter fra det  danske akvarium plante gartneri Tropica, her på siden.

Vi for ugentlige leveringer så det er altid friske planter, lige fra Tropica`s gartneri du kan bestiller her på siden.

Du er selvfølgelig altid velkommen til og kigge forbi i butikken for råd og vejledning.

 

 

  1.  Tag forsigtigt planten ud af bægeret og skyl den fri for voksemediet under vandhanen.
     
  2. Del planten i 6-8 portioner, med fingrene eller med en saks, når det gælder eksempelvis små, tæppedannende planter.
     
  3. Plant portioner ind i bundlaget ved hjælp af en pincet. Og se dem gro!

Tropica 1-2-Grow! (1)