Aqua Design Amano

 

ADA - Aqua design amano- amazoonia.dk

 


 

Aqua Design Amano

ADA

Japansk Design

Aqua Design Amano (ADA) er Japansk kvalitet og æstetik i særklasse med fokus på produkter til aquascaping og naturakvarier.

Firmaet blev grundlagt af Takashi Amano, der udover og være en af verdens bedste natur fotografer og tidligere professionel cykelrytter, var en mester i, at tilplante, dekorere og genskabe naturen i akvarier.

Alle produkter fra Aqua Design Amano (ADA) er kvalitetsmæssig i sær klasse.  

 

“En god aquascaper kan narre folk til at tro de kigger på et stykke natur i akvariet, En sand mester narrer fiskene..”

 

For Takashi Amano ,var der udover selve akvarie indretningen,

også et stort fokus på hensynet til dyrenes velfærd i det menneskeskabte

""nature aquarium."

 Alle produkter fra Aqua Design Amano (ADA) er

kvalitet og design af højeste klasse, både hvad angår æstetik samt naturlig

bæredygtighed.

Alle varer på siden, kan ses og opleves hos

AmaZoonia i Helsinge

 

ADA akvarie

Hvad end du er en ægte akvarie-entusiast eller helt grøn på området, så har Aqua Design Amano forskellige produkter, som imødekommer ethvert behov. Aqua Design Amano (ADA) laver Japansk design i sær klasse samt produkter målrettet aquascaping og naturakvarier.

Takashi Amano

 Firmaet blev grundlagt af Takashi Amano, der var en sand mester i den japanske stilart, at tilplante, dekorere og genskabe naturen i akvarier. For Takashi Amano var der, udover selve akvarieindretningen, også speciel fokus på hensynet til dyrenes velfærd i det menneskeskabte naturakvarium. Alle produkter fra Aqua Design Amano (ADA) er kvalitetsmæssig design af højeste klasse, både hvad angår æstetik samt naturlig bæredygtighed. 

Alle varer på siden kan ses og opleves hos AmaZoonia, Østergade 22, 3200 Helsinge. 

Vi har selvfølgelig også ADA akvarier på lager i butikken.

Aqua Design Amano

Her hos AmaZoonia.dk finder du et stort udvalg af ADA akvarier og forskelligt udstyr fra samme brand – fællesnævneren for alle produkter er fokus på kvalitet og æstetik. I serien finder du alt det bedste til dit akvarium, herunder:

  • Diverse flydende gødningsprodukter
  • Tilbehør til akvariet som sand og andre bundlag
  • Akvarium i Weissglas kvalitet
  • Diverse værktøjer som algeskraber og plantesakse

Fisk og planter trives bedst i naturlige omgivelser, der minder mest om det, der er deres naturlige habitat. Med produkter fra ADA kan du skabe de optimale vækst- og levebetingelser for beboerne i dit akvarie. Ved at tilføre Co2 til dit akvarie kan du hjælpe dine planters vækst på vej – og med en Co2-indikator kan du samtidig sørge for, at indholdet i vandet ikke bliver et problem for fiskene. Du kan også gøre brug af de forskellige additiver i form af flydende gødning, der nærer dit planteakvarie, og andre Bacter-produkter der stabiliserer bakteriefloraen i vandet.