BiOrb

 klassiske fiskebowle

De fleste kender til den klassiske fiskebowle, som man ofte har set i amerikanske TV-serier. Nu kan du selv anskaffe sig en bowle, som udgør det perfekte habitat for plantevækst – dog ikke for fiskeliv. Når du køber dit Biorb akvarie, får du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med i pakken. Ofte er et bowleakvarie mest for dekorationens skyld, da det er et stilfuldt og enkelt akvarie – men et Biorb akvarie er meget mere end det.


Biorb akvarie – stilfuldt og moderne

Et akvarie fra Biorb fungerer godt som et opstartsakvarie, da de forskellige modeller er forholdsvis små og nemme at passe. De forskellige modeller tæller blandt andet følgende karakteristika:

  • Automatisk 24-timers lys.
  • Optimalt for planteliv – lys og luftcirkulation er automatisk kontrolleret.
  • Komplet set med alle dele, du skal bruge for at komme i gang med det samme.
  • Patenteret filter der gør rengøringen nem.
  • Slidstærkt, resistens glas eller akryl.

Uanset om det er til børn eller voksne, så er dette altså et ideelt akvarie til begynderen. Fordelen ved størrelsen og udformningen er ligeledes, at dette akvarie kan passe ind i de fleste hjem – store som små. Har du ikke en stor stue eller et andet rum, der vil være oplagt til at huse et veludrustet akvarie, så er en Biorb bowle oplagt. Derudover er dette akvarie nemt at holde rent. Læs mere om de enkelte modeller under produkterne.