Anubias

Anubias - Den klassiske akvarie plante

Anubias gror nemt fast på f.eks. sten og rødder og er yderst dekorative i alle akvarier, store som små. 


Anubias akvarieplanter

Se vores store udvalg af Anubias her på siden og find din nye akvarieplante. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren akvarist, så er Anubias et godt bud, på en nem og nøjsom akvarieplante til akvariet.

Planterne gror langsomt og er derfor nemme at holde, hvor du ikke skal beskære og holde væksten nede. Derudover spiser planteædende fisk ikke Anubias akvarieplanter, og de kan derfor få lov at pynte uforstyrret i akvariet.

Når du erhverver dig en Anubias akvarieplante kan du vælge mellem flere forskellige smukke varianter. Er dit akvarie lille, eller foretrækker du planter, der fylder lidt mindre i akvariets landskab, er Anubias petite akvarieplanter en god idé at se nærmere på. De karakteristiske blade er her i mindre format, men med den samme elegante, dybgrønne farve.

Når du skal plante Anubias akvarieplanter, er det vigtigt, at rødderne ikke dækkes til, da de vil have tendens til at rådne. Plant i stedet Anubias utildækket, f.eks. på en stor sten eller rod og sørg for at akvariegruset ikke dækker roden på planten, hvis du planter Anubias direkte på bunden.