Tropica akvarieplanter


Giv dit akvarie liv med vandplanter

De mange forskellige planter trives under forskellige forhold. Nogle Tropica akvarieplanter har brug for meget lys og plads, mens andre fint trives i skyggen bag større planter eller sten.

På samme måde er nogle af planterne meget hårdføre, mens andre nemt beskadiges ved berøring. Derfor skal du overveje, hvor ambitiøs du er med dit akvarium, fordi nogle planter kræver, at du er ekstra nænsom, når du vedligeholder akvariet og f.eks. skifter vand.

Ligesom i resten af naturen opfører Tropica akvarieplanter sig meget forskelligt. Nogle planter står for sig selv og gror langsomt, mens andre danner et karakteristisk tæppe af blade langs siderne eller bunden af akvariet. Vælger du planter, der nemt breder sig, skal du enten ønske dig et grønt tæppe i akvariet og ellers skal du være indstillet på at bruge tid på at klippe og beskære planterne ofte. Der er mange smukke planter at vælge imellem, så det er bare med at komme i gang!

Tropica akvarieplanter

Her på siden finder du vores udvalg af smukke Tropica akvarieplanter. Nogle af planterne er meget nemme til akvariet og kan anbefales begyndere og til dig, som hellere vil fokusere på andre dele af akvariets liv. Andre planter er helt særlige og kræver lidt mere pasning og opmærksomhed for at gro og trives i dit akvarium.