KONG hundelegetøj

Kong legetøj hund, det holder…


Hundelegetøj i en klasse for sig!

Så er det KONG Kvalitets hundelegetøj.

Hvis du ikke endnu har prøvet og tilbyde din hund legetøj fra det populære KONG, har du og ikke mindst din hund noget til gode!

Kong hundelegetøj findes i mange varianter og størrelser, både som tygge legetøj, bløde plys dyr, aktivitets legetøj hvor du kan gemme godbidder og i en kraftigere kvalitet til den tygge glade hund.

Legetøjet er i den absolut højeste kvalitet og vil udfordre og underholde din hund med mange timers leg og underholdning.

Hvad enten du har en KÆMPE vandhund eller en lille hunde hvalp, findes der en variant fra af Kong hundelegetøj, der kan tilfredsstille selv den mest krævende og kræsne hunds behov.

Men kan det virkelig holde til alle slags hunde?

Vi anbefaler, at man altid holder sin hund under opsyn når den har adgang til hundelegetøj, også fra KONG.

Nogle hunde har et stort behov for at splitte ting ad, og da hundens tandsæt er designet til at flå et bytte, vil  KONG hundelegetøj eller andet hundeletøj ikke kunne forventes at holde til alle hunde.

Skal en meget destruktiv hund, så ikke have glæde af hundelegetøj?

Det mener vi absolut den skal. Hunde har som andre levende og tænkende skabninger, et stort behov for at blive udfordret og beskæftiget på forskellig vis. men under opsyn, og vejledning.

 Selv om KONG hundelegetøj er af den højeste kvalitet, kan det stadig ødelægges af nogle hundes voldsomme leg.

Da hunde er forskellige i deres tilgang til legetøj, yders der ingen garanti på hundelegetøj.

Det eneste garanti der er, er at alt hundelegetøj kan destrueres af hunde.

Noget Hundelegetøj holder bare bedre end andet, og det er så her den berømte Kong hundelegetøjs kvalitet gør så gældende. 

God fornøjelse med vores store udvalg af Kvalitets legetøj fra KONG.

Team AmaZoonia.