KONG hundelegetøj


KONG Kvalitets hundelegetøj.

Værsgo’ at finde din hunds favorit KONG hundelegetøj!

Hunde i alle aldre og størrelser elsker at lege og behøver spændende afveksling og nok bevægelse.

Læg dertil den bedste forarbejdning, højeste sikkerhed og største legeglæde for din hund - så har du den kendte KONG kvalitet!KONG hundelegetøj fås i mange former og farver, med pib eller uden.Som tyggelegetøj, kastelegetøj, rystelegetøj eller bløde plysdyr - KONG gør alle hunde glade!

Se vores store udvalg af kvalitets legetøj fra KONG. 

Kvalitet betaler sig.

Hvorfor vælge Kong hundelegetøj?

Det kan være en udfordring, at finde det rigtige legetøj til en fræk og legesyg hund.

Mange hundeejere har prøvet, at komme hjem, til en glad hund, som har bidt et stykke legetøj i stykker. Dette er en helt naturlig adfærd hos hunden, som er med til og stimulere dens naturlige adfærd. Dette betyder så også at hvis hunden ikke tilbydes anden aktivitet, kan den destuktive adfærd gå ud over sko, eller andet .Dette betyder, at der nu skal købes nyt legetøj, så den frække hund fortsat kan have det sjovt. Her er det populære legetøj Kong, et super godt valg. Det er afhøjeste kvalitet, der er med til og sikre mange timers underholdning og stimulitation for din hund.

 

Hundelegetøj er vigtigt!

Legetøj er en stor og vigtig del af din hunds liv. Uden legetøj, kan din hund finde på, at ty til andre midler, som toiletpapir, sko, bøger og hvad den ellers kan få fat i. Derfor er legetøj en meget nødvendig ting, at have til sin hund, så den kan ha' det sjovt. Det er også vigtigt for, at hunden kan holde sig trænet og sund. Men det er ikke kun din hund, som har gavn af legetøjet. Legetøjet styrker nemlig, helt fra hvalpestadiet, båndet til dens ejer.      

Sjovt at lege med

Det er ikke alt legetøj, som hunde kan lide, at lege med. Ligesom os mennesker, har hunde forskellige ting de kan lide, og ikke kan lide. Og inden for Kong’s store udvalg af legetøj, er der helt sikkert dét, som passer til lige præcis din hund. Hvis du synes, at det kan være svært, at vælge hvilket hundelegetøj du skal have, så er det en god idé, først og fremmest, at tænke på størrelsen. Hvis du har en lille hund, kan det hurtigt blive besværligt for den, at lege med et stort stykke legetøj, men værst er det, hvis en stor hund, får noget alt for småt legetøj. Dette kan i værste tilfælde føre til kvælning.

 

Når du har fundet ud af hvilken størrelse hundelegetøj du skal vælge, så tænk dernæst på hvad din hund kan lide, at lave. Kong laver nemlig legetøj til både vand og land. Så hvis din hund elsker, at lege i vand, vil Kongs vandlegetøj være rigtig godt. Men også hvis din hund er vild med, at løbe langt efter f.eks, en bold, så har Kong en masse der vil passe også hertil. Stort set alt legetøjet, kan naturligvis også leges med indenfor, men pga. den gode kvalitet og lange holdbarhed, tager det ikke skade af, at blive brugt udenfor.