KONG legetøj til hunde

Kong hunde legetøj

Kong legetøj til hunde, det holder…


 

Hundelegetøj i en klasse for sig!

Så er det KONG Kvalitets hundelegetøj.

Kong hundelegetøj

Hvis du ikke endnu har prøvet og tilbyde din hund legetøj fra det populære KONG, har du og ikke mindst din hund noget til gode!

Kong Company startede helt tilbage i 1976 med at producere hundelegetøj.

Kong hundelegetøj findes i mange varianter og størrelser, både som tygge legetøj, bløde plys dyr, aktivitets legetøj hvor du kan gemme godbidder og i en kraftigere kvalitet til den tygge glade hund.

Legetøjet er i den absolut højeste kvalitet og vil udfordre og underholde din hund med mange timers leg og underholdning.

Hvad enten du har en KÆMPE vandhund eller en lille hunde hvalp, findes der en variant fra af Kong hundelegetøj, der kan tilfredsstille selv den mest krævende og kræsne hunds behov.

Men kan det virkelig holde til alle slags hunde?

Vi anbefaler, at man altid holder sin hund under opsyn når den har adgang til hundelegetøj, også fra KONG.

Nogle hunde har et stort behov for at splitte ting ad, og da hundens tandsæt er designet til at flå et bytte, vil  KONG hundelegetøj eller andet hundelegetøj ikke kunne forventes at holde til alle hunde.

Så hvis du er på udkig efter et sjovt og holdbart hundelegetøj, er Kong Wubba det perfekte valg! Din hund vil elske at lege med dette legetøj, og du vil nyde at se dem have det sjovt.

Bestil din Kong Wubba i dag!

Kong legetøj til hunde - gennemtænkt design og kvalitet

Kong legetøj til er en fantastisk måde at holde din hund aktiv på. alt hundelegetøj fra KONG er designet til at opmuntre til leg og motion, og det kan endda hjælpe med at reducere kedsomhed og destruktiv adfærd. Kong Wubba-legetøj findes i mange forskellige størrelser og variander, så du kan finde det perfekte legetøj til din hund. De er alle fremstillet af holdbare materialer, så kan du være sikker på, at din hund vil nyde at lege med dem i mange timer fremover.

Vælg det rigtige hundelegetøj

Kong Wubba-legetøj fås i små, mellemstore og store størrelser.

Når du skal vælge det rigtige Kong Wubba-legetøj til din hund, er der et par ting, du skal huske på.

  • For det første skal du overveje størrelsen på din hund.
  • Vælg en størrelse, der er der passer til din hunds vægt og aktivitetsniveau.
  • Du bør overveje, hvilken type materiale din hund foretrækker, Kong legetøj fås i mange kvalitets matrialer som, gummi og latex, og med plyspels
  • Plyslegetøj er fantastisk til at nusse og tygge på, mens gummi- og latexlegetøj er mere holdbart og ideelt til mere voldsom leg og aktivitet.

 

Uanset hvilken type Kong Wubba-legetøj du vælger, vil din hund helt sikkert elske det! Dette legetøj er en fantastisk måde at holde din hund aktiv, engageret og underholdt på.

Hundelegetøj fra KONG - Kvaliteten gør forskellen

Skal en meget destruktiv hund,  ikke have glæde af hundelegetøj?

Det mener vi absolut den skal. Hunde har som andre levende og tænkende skabninger, et stort behov for at blive udfordret og beskæftiget på forskellig vis. men under opsyn, og vejledning.

 Selv om KONG hundelegetøj er af den højeste kvalitet, kan det stadig ødelægges af nogle hundes voldsomme leg.

Da hunde er forskellige i deres tilgang til legetøj, yders der ingen garanti på hundelegetøj.

Det eneste garanti der er, er at alt hundelegetøj kan destrueres af hunde.

Noget Hundelegetøj holder bare bedre end andet, og det er så her den berømte Kong hundelegetøjs kvalitet gør så gældende. 

 

Billigt Kong hundelegetøj!

Hunde legetøjet fra Kong er ikke dyrt i forhold til den høje kvalitet det har. Den høje standard vil sikre rigtig mange timers leg og underholdning til din hund.

Pris og kvalitet følges ad også når det gælder hundelegetøj.

Hvordan KONG hundelegetøj blev opfundet.

Opfindelsen af KONG hundelegetøj kan føres tilbage til Joe Markhams og hans observation af hans schæferhund. Han opdagede, at når den tyggede på pinde eller andre genstande, hvilke var hvad hans hund have til rådighed, sled det på hans hunds tænder. Han opdagede en dag, at hans schæferhund havde stor morskab af og bedre kunne lide at lege med en gammel affjedringsdel fra hans gamle bil.  Hunden elskede det ”snemandsformede” stykke gummi og legede uafbrudt med det. 

Da det også havde form som en øresnegl i kæmpe format der kunne passe ind i øret på selveste  KING KONG, var navnet til dette populære stykke hundelegetøj fundet.

KONG

Kong wubba hunde legetøj

 

Dette var starten på KONG hundelegetøj.

God fornøjelse med vores store udvalg af Kvalitets legetøj fra KONG.

Team AmaZoonia.