Seachem


Seachem Prime og Seachem Excel 

Er de mest solgte og kendte produkter fra Seachem, sammen med Seachem Matix og Seachem Purigen udgør de en stor del af omsætningen.

Seachem akvarie gødnings serie vinder mere og mere frem, specielt til de akvarister der har frodige plante akvarier med mere avancerede akvarie planter, samt CO2 tilsætning.

Seachem Company.

I over 40 år har Seachem været et firma med med stor videnskabelig erfaring. Vores erfaring inden for akvarie hobbyen og et uddannet personale fra kemikere og biologer er din garanti for kvalitet, når du køber Seachem-produkter. Seachem er stadig, som en af ​​de få, overlevende uafhængige og privatejede selskaber inden for kæledyrspleje. Seachem ejes og drives af hobbyister. Alle vores medarbejdere er hobbyfolk, der vedligeholder akvarier derhjemme og på kontoret. Seachem selv blev startet, fordi en sådan lidenskabelig hobbyist - Dr. Leo G. Morin (grundlægger) - erkendte, at de tilgængelige løsninger på akvaristers problemer var en mangel. Dette resulterede i Seachems allerførste produkt: Cupraplex ™ (i dag kendt som Cupramine ™). Over tredive år senere løser Seachem stadig gamle problemer på en ny måde. Seachem har eksisteret i over 40 år og sælges nu i over 60 lande verden over.

Seachem`s filisofi

Seachems filosofi er, at den erfarende akvarist udgør den bedste kunde. Dette afspejles i solid og pålidelig kundeuddannelse og support samt produkter der videnskabelig bevist deres virke og ydeevne. Mens Seachem er vokset hurtigt til et nationalt og internationalt firma, bevarer det kulturen som i et lille firma og er let tilgængeligt for sine kunder.