CO2 Regulatorer fra CO2 Expert

CO2 Regulator

Kvalitets CO2 regulatorer med 12v magnetventil.

Vores mest solgte CO2 regulatorer.


Kvalitets CO2 regulator til akvarium

CO2 Expert er produkter der er lavet i en overlegen kvalitet, bygget til og kunne tilfredsstille selv den mest krævende akvarist.  12v magnetventil er selvfølgelig standart på alle regulatorer fra CO2 expert og de kan alle nemt fin justeres for en nem, pålidelig og sikker CO2 tilførsel i dit akvarium.

Der kræves en CO2 regulator for at "regulere" det høje tryk fra CO2 flasken til et lavere brugbart og sikkert tryk til brug i akvariet. Vores udvalg af regulatorer fra CO2 Expert er designet til brug i akvarier og er meget sikre og nemme at installere og bruge.

Den rigtige CO2 tilsætning!

CO2 regulatoren inkluderet i alle vores akvarie CO2-sæt fra CO2 Expert har en integreret 12v magnetventil, der nemt tilsluttes et tænd/sluk ur for at regulere CO2 tilsætningen i dit akvarie, når lyset i dit akvarium er slukket. Da planterne kun forbruger CO2 når der er lys, er der stor CO2 besparelse ved at slukke for CO2 tilføjelsen når lyset over dit akvarie er slukket. Vi anbefaler hos AmaZoonia.dk at du tænder for CO2 tilsætning i dit akvarium 1-2 timer før lyset bliver tændt, over akvariet. På den måde sikre du dig at der er rigeligt med CO2 til rådighed for dine akvarie planter til brug for fotosyntese, når de “vågner”. Du kan med fordel slukke for CO2 tilsætningen 1 time før lyset slukker. På den måde vil dine akvarie planter forbruge det sidste CO2 der er opløst i dit akvarie, og du vil have mindst muligt spild.