Akvarie


Hvad enten du er til åbne akvarier i optisk hvid glas, eller til mere traditionelle akvarier med lukket top, har vi hos AmaZoonia.dk et stort udvalg både på lager i butikken, men selvfølgelig også som bestillings vare.

Vi er stolte forhandlere af ADA ( Aqua Design Amano ) hvis akvarier i optisk hvidt glas og det minimalistiske silicone arbejde, nok er det ypperste du kan få inden for åbne akvarier. Vi har stort set altid de fleste str. under 90cm udstillet i butikken.

Er du Aquascaper, kender du helt sikkert til Takashi Amano, den legendariske grundlægger af Aqua Design Amano. 

Vi har et nært og tæt samarbejde med  Tyske Oase, hvis akvarier i det stilrene design og høje kvalitet, bare er i en klasse for sig.  Om du er til deres Oase HighLine serie, med den lukkede top, eller deres Oase ScaperLine serie af åbne akvarier, går du ikke på kompromis med kvaliteten eller designet.

Går efter du åbne akvarier i optisk hvid glas, til en overkommelig pris, skal du prøve og kigge på de åbne akvarier fra OptiWhite.

De er det billige alternativ til de mere kende brands inden for  fuld glas akvarier bygget i optisk hvidt glas. Den lave pris, er muligt fordi at der typisk anvendes lidt tyndere glas og en silicone fugning, hvis finish, uden og være ringe, bare ikke stå mål med kvaliteten fra de andre brands, som ADA og OASE.

Et rigtig godt køb til prisen!