Akvarier

Leder du efter et nyt glas akvarie, som kan fuldende indretningen i dit hjem? Så er du kommet til det rette sted. Hos Co2shoppen.dk bestræber vi os på at have et bredt udvalg af forskellige akvarier i glas, som både er klassiske akvarier og Aquascaper. Vi har akvarier i flere forskellige størrelser, da vi ved, det kan variere meget fra hjem til hjem, hvor stort et akvarie der er plads til. I vores sortiment finder du blandt andet akvarier fra ADA (Aqua Design Amano), som har fokus på æstetik, kvalitet og naturlighed. Har du brug for råd og vejledning, så er vi hos Co2shoppen klar til at guide dig.


Glasakvarie – kun fantasien sætter grænser

Der er noget unikt over et helt tomt glasakvarie. Mulighederne er åbne, og det er helt op til dig at indrette akvariet med de planter og fisk, der giver mening for dig og dine præferencer. Desuden giver et tomt akvarie dig også mulighed for at træffe nogle sunde valg for de fremtidige beboere i akvariet. Alt fra materialevalg til lyskilder er op til dig.

 

Det kan godt være en stor mundfuld at skulle starte helt fra bunden, så hvis dette ikke er noget dig, kan du med fordel vælge et aquascaper akvarie, som er dekoreret på forhånd med materialer af højeste kvalitet. Det eneste du skal gøre er at tilføje vand og fisk.