MUSH

Komplet BARF foder i nemme portions kugler

Hos AmaZoonia lager fører vi  det meste af serien fra MUSH til din hunde og katte.

De fleste varianter og størrelser er derfor som udgangs punkt tilgængelig i vores frysere i den fysiske butik. Frost foder sender vi desværre ikke, og er derfor udelukkende tilgængelig for afhentning i vores fysiske butik.


Hundens vægtNormalt aktiv voksen hund
Fodr dagligt ca. 2% af hundens vægt
Kgkødboller / dagGram / dag
2240
54100
108200
2016400
3024600
4032800
50401000
60481200

MUSH er både enkelt og sikkert at anvende. Det eneste du skal gøre er at optø og servere. Vi anbefaler at du optør MUSH i køleskabet i en lukket beholder. Hvis du tør op ved rumtemperatur bør produktet bruges inden for 12 timer. Produkter kan ikke optøs i mikroovnen: når benene opvarmes bliver de hårde og kan skarpe og kan skade din hund.

OPBEVARING

Opbevar produkterne adskilt fra andre levnedsmidler. Opbevares under –18 °C.

MINDST HOLDBAR TIL:

Produktet holder sig minimum 18 måneder fra produktionsdatoen.

 

Vaisto

Vaisto er finsk og betyder instinkt. Med vores fuldfoder-serie, Vaisto, har vi forsøgt at efterligne hundens naturlige instinkt. I det vilde skulle hunden fange og spise byttedyr, Vaisto er bygget på samme måde som et byttedyr: kød, ben og organer, samt en smule grøntsager for at afspejle maveindholdet i de græs-spisende byttedyr.

Fordi Vaisto er bygget med naturen som model, er det et sundt, godt og vældigt næringsrigt fuldfoder. Det er tilpasset udelukkende hundens krop, og de ubehandlede næringsstoffer er lette for kroppen at optage. Fordi Vaisto er lavet af rå ingredienser, indtager hunden levende bakterier og vigtige enzymer.

Vaisto findes i mange forskellige smagskombinationer, og i tre forskellige størrelser: poser på 800g og 3kg, samt 10kg kasser med miniblocks i.

Vaisto laves på vores fabrik i Jakobstad, i Finland, af rene råvarer fra finska familiegårde, ren fra Lapland og laks fra Norge.