Hundefoder

Hos AmaZoonia forhandler vi udelukkende foder af premium kvalitet og det er selvfølgelig alt sammen 100% korn frit.


Kvalitets hundefoder til fornuftige priser - Selvfølgelig uden korn

Hvilket foder skal jeg vælge til min hund? 

Både Acana og Orijen er hundefoder fra Canada af meget høj kvalitet. I Acana serien er der het op til  70% animalt protein, og i samtlige varianter er 100% fri for korn, Så man har helt fravalgt alle allergifremkaldende kornsorter. Acana er et fantastisk velsmagende foder med rigtig mange smagsvarianter og er på lager i mange størrelse.

Orijen er vores overbevisning et af de bedste hundefoder i handlen. Orijen hundefoder  indeholder helt op til 85% kød og er 100% kornfrit hundefoder. Orijen, velsmagende smagsvarianter, med dette høje indhold af animalsk protein, gør at de fleste hunde elsker dette fantastiske hundefoder.

Hunde er skabt til og æde og fordøje kød.

Hunde udviklede sig som jægere, og præcis som deres vilde familie, er deres tænder, kæber og fordøjelsessystem tilpasset kød-koncentreret kost der er rig på frisk kød.

-

ARION Original tilbyder dig et bredt udvalg af førsteklasses tørfoder tilpasset din hunds særlige behov. Baseret på mange års erfaring og den seneste videnskabelige udvikling inden for ernæring, kvalitet og smag, har vores specialiserede ernæringseksperter udviklet ARION Original med hjertet.

Alle ARION Original produkter har en høj koncentration af omhyggeligt udvalgt kød. Derfor er ARION Originalprodukter mere velsmagende, optimalt fordøjelige og har fremragende næringsvær